Specialister på relining i Huddinge

Relining - Fräsning - Rörinspektion

Specialister på relining i Huddinge

Relining - Fräsning - Rörinspektion

Relining Huddinge - anlita oss

Välkommen till Mavi Relining AB. Vi erbjuder professionellt utförda projekt inom relining i Huddinge och vi vänder oss till privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare. Vår personal har lång vana av relining och vi kan erbjuda flera olika tekniker inom detta - vilken som rekommenderas och används är alltid en fråga om slitage samt hur stammarna är uppbyggda.

En relining är ett mer prisvärt projekt än det klassiska stambytet och går att genomföra i alla typer av byggnader, villor och fastigheter. Misstänker du att stammarna i din bostad inte längre håller måttet?

Kontakta oss så undersöker vi saken genom en rörinspektion och tar sedan, om så krävs, nästa steg och planerar för en relining. Vi garanterar hållbara resultat till bra priser - och givetvis kan du som privatperson även använda ditt Rot-avdrag då du väljer oss.

Fyll i formuläret här på sidan så bokar vi in ett möte. Välkommen!

relining Huddinge

Relining Huddinge - ett bra alternativ

Dags för ett stambyte? I många fall ser man att exempelvis fastighetsägare och BRF.er tar förhastade beslut i den frågan. Klart står att man måste agera om stammarna i fastigheten inte längre kan erbjuda trygghet. Lika klart är emellertid inte att ett stambyte ska vara det självklara valet.

Ett stambyte kostar pengar, det tar lång tid att genomföra och det påverkar de boende i fastigheten negativt - i vissa fall kan man till och med tvingas flytta ut under tiden. En relining i Huddinge innebär inte alls samma uppoffring och är ett betydligt smidigare projekt att genomföra. Dessutom till en lägre kostnad.

Rörinspektion - boka in en tid

Hur vet man då att det är dags för en relining i Huddinge? Dels så handlar det om att du kan känna lukter från avloppet. Dels så kan exempelvis regelbundna stopp i avlopp och duschar vara ett tecken. Dels så kan även exempelvis ett dåligt flöde av vatten också vara en ledtråd om att saker och ting inte står rätt till.

Misstankarna bör emellertid verifieras och detta sker enklast - och effektivast - genom att anlita oss för en utförlig rörinspektion där vi med hjälp av maskiner med kameror går in i stammarna och ser över vilka eventuella skador som finns. Handlar det om stopp i något rör så kan exempelvis en rörspolning vara ett alternativ, men om det syns en massa skador, rost och sprickor så är definitivt en relining i Huddinge att rekommendera.

Fördelar med relining

Relining kallas även för en rörinfodring och det senare ger också en bra bild av vad som utförs. Man går in i de befintliga stammarna och använder dessa som en mall för nya - som gjuts inuti och av exempelvis epoxiplast som härdar. Istället för att byta stammar så skapar man nya - inuti de befintliga. Fördelarna med en relining i Huddinge är många och några av dem ser ut som följer:

  • Prisvärd. En relining sker till en betydligt lägre kostnad än vad ett stambyte gör. Dessutom så slipper man också se att exempelvis badrumsgolv och badrumsväggar rivs upp - och måste ersättas efter avslutat projekt.
  • Miljövänligt. En relining är ett bättre alternativ även för miljön då man slipper använda en massa energi för att riva ut och hantera de gamla stammarna.
  • Hållbart. En relining är en relativt ny teknik som dock visat sig vara väldigt hållbar och där man kan räkna med mellan 30-50 års livslängd.
  • Mindre påverkan. Som boende i en fastighet där ett stambyte sker så påverkas den egna vardagen negativt - under en lång tid. Man får dela exempelvis dusch och toalett med grannarna och kan inte leva som vanligt. En relining går betydligt snabbare att genomföra och påverkar inte alls på samma tydliga sätt.
Anlita oss för relining i Huddinge!