Tjänster

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett stort utbud av tjänster inom rör- och avloppsservice. Utöver relining kan ni vända er till oss för bland annat rörinspektion och kartering. Vi är experter på allt inom rör och tar oss an jobb i hela Stockholm!

Relining Strumpmetod

En relining med strumpmetoden innebär att man får ett helt nytt självbärande rörsystem som är helt skarvfritt. Det blir ett tätt och korrosionsskyddat system med bättre förmåga till genomströmning än det gamla röret. Metoden är snabb och praktiskt taget ljudlös och boende i huset utsätts för mycket lite störningar under den korta renoveringstiden. Metoden som vi erbjuder är resurssnål med minimal mängd avfall och låg förbrukning. Alla våra installationer samt reparationer är dessutom utförda av auktoriserade och certifierade montörer allt för att garantera dig som kund en professionell och trygg relining.

Rörfräsning och spolning

Tidens gång och/eller felaktig användning av avloppsrör gör att det bildas hårda beläggningar i rören. Dessa beläggningar kan fräsas bort för att återställa det ursprungliga flödet i avloppet. Detta görs normalt i samband med relining men kan i vissa fall utföras för att avlägsna hinder eller öka flödet utan att en relining är nödvändig.

Rörinspektion

En rörinspektion ger dig en bra uppfattning om hur dina rör mår och du kan tillsammans med oss, avgöra om det är dags för eventuella åtgärder. Med hjälp av en rörinspektion, får du dessutom en förvarning och kan smidigt motverka såväl onödigt läckage som plötsliga stopp.

relining rör

Experter på allt inom relining