Specialister på relining i Järfälla

Relining - Fräsning - Rörinspektion

Specialister på relining i Järfälla

Relining - Fräsning - Rörinspektion

Relining Järfälla - anlita oss för ett professionellt jobb

Välkommen till Mavi Relining AB. Vi är ett företag som specialiserat oss på reling och som erbjuder våra tjänster över hela Stockholm med omnejd. Är du i behov av en relining i Järfälla så står vi redo att hjälpa dig.

Vi åtar oss stora som små uppdrag och behärskar alla olika tekniker inom relining, vilket gör att vi också kan erbjuda skräddarsydda lösningar för både längre hållbarhet och för ett bättre pris för beställaren.

Låter detta intressant? Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan så bokar vi in ett möte. Välkommen!

Goda referenser från tidigare projekt

Vi har goda referenser från BRF:er, företag, fastighetsägare och privatpersoner. Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar så sätter vi dig gärna i kontakt med någon av dessa. Våra referenser är ett kvitto på att vi genomfört ett projekt av högsta kvalitet - inom överenskommen tid och till avtalat pris.

För oss är alltid målet att få en nöjd kund som rekommenderar oss vidare. Förhoppningsvis blir även du en av dessa i framtiden. 

relining Järfälla

Relining Järfälla - vi undersöker dina stammar

Att stammarna i en byggnad, fastighet eller en villa nöts ut är ett faktum. De rör och de ledningar som löper på insidan av fastigheten har en begränsad livslängd och måste - precis som allt annat - regelbundet underhållas och undersökas. Ett rör som spricker kan innebära vattenskador som i sin tur kostar pengar att korrigera - och som också medför en massa uppoffringar.

Hur vet man då att stammarna är av god kvalitet - eller att det finns skador, sprickor och brister? Enklast är att anlita oss för en rörinspektion där vi med hjälp av kameror kan se vilket skick stammarna håller - och där vi lämnar ett dokument över skador och anmärkningar till dig, där även ett åtgärdsförslag finns inkluderat. En rörinspektion ger dig tydliga svar och en chans att agera i rätt tid! Relining Järfälla - fördelar mot ett stambyte

Om man jämför den traditionella åtgärden som används vid undermåliga stammar med en relining så finns det stora fördelar för det senare alternativet. Ett stambyte - som förr alltid varit den enda lösningen - innebär ett stort och dyrt ingrepp som påverkar vardagen negativt. Fördelarna med att välja en relining i Järfälla ser bland annat ut som följer:

  • Billigare. En relining sker till en bråkdel av kostnaden för ett stambyte och du som privatperson kan dessutom använda Rot och dra av en betydande del av den totala kostnaden för arbetet.
  • Mindre ingrepp. Ett stambyte innebär att man måste riva ut väggar och golv i exempelvis badrummet för att kunna byta alla rör och ledningar. Med en relining så används de befintliga stammarna som en mall - och inuti dessa gjuter man nya rör och ledningar. Det krävs inte något rivningsarbete.
  • Miljövänligt. Det är klart bättre för miljön att välja en relining då man snarare återbrukar än ersätter med nytt.
  • Hållbart. En relining - förutsatt att den utförs på rätt sätt och där rätt metod används - är hållbar och erbjuder en livslängd på mellan 30-50 år.

En relining ger mindre bekymmer

Handlar det om ett stambyte i en fastighet så kommer man som boende påverkas negativt i vardagen - och under en lång tid. Det räknas som det absolut värsta renoveringsprojekt man kan råka ut för.

Oljud från hantverkare, spring i fastigheten, smuts, delande av toalett och dusch med grannar, avstängning av el och vatten. Det finns inte mycket positiva saker att säga om ett stambyte, mer än att det i slutändan leder till någonting gott.

En relining i Järfälla blir inte alls ett lika stort projekt och kräver inte alls samma uppoffringar för de boende i fastigheten. Vi har lång vana och kan alltid erbjuda effektiva jobb där vår påverkan blir minimal i samband med en relining.

Anlita oss för relining i Järfälla!