Specialister på relining i Lidingö

Relining - Fräsning - Rörinspektion

Specialister på relining i Lidingö

Relining - Fräsning - Rörinspektion

Relining Lidingö - anlita oss för ett hållbart resultat

Välkommen till Mavi Relining AB. Vi är specialister på relining på Lidingö och kan hjälpa företag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner med skräddarsydda lösningar inom detta område.

Vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd och kan hjälpa dig med en professionell reling på Lidingö i din villa - likväl som vi kan genomföra en relining i en större fastighet i innerstan. Målet är att alltid leverera ett resultat av absolut högsta klass och ett projekt som sker inom överenskommen tid och till det pris vi avtalat.

Är det dags för en relining på Lidingö? Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan så bokar vi in ett möte. Välkommen!

Referenser och goda omdömen

Vi har goda referenser och en massa nöjda kunder som vi gärna sätter dig i kontakt med om du vill veta mer om oss och hur vi arbetar. Du kan även läsa omdömen på nätet för ytterligare trygghet. En relining är en investering och genom att välja oss så får du en trygg, skicklig och erfaren partner som hittar rätt lösning för just dig. Du får valuta för pengarna.

relining Lidingö

Varför välja en relining på Lidingö?

Om stammarna i en villa eller en fastighet håller dålig kvalitet och där rost, sprickor och håligheter kan synas så handlar det om problem som måste åtgärdas innan de blir akuta. Tidigare har detta inneburit ett stambyte, men under senare år har en relining kommit att segla upp som ett fullgott alternativ. Anledningarna till detta är många och vi tänkte rakt och koncist presentera några av dem - enligt följande:

  • Billigare. En relining är, i jämförelse med ett stambyte, ett betydligt billigare projekt att genomföra. Som privatperson så kan du dessutom använda Rot och dra av 30% av den totala arbetskostnaden för din relining på Lidingö.
  • Enklare. En relining är ett komplext projekt. Enkelheten ligger hos dig: du slipper leva i ett byggkaos, du slipper en massa oljud, du slipper se att vatten och el stängs av hela tiden - och du slipper dela dusch och andra faciliteter med dina grannar. Allt detta sker vid ett stambyte - och det slipper du om du väljer oss för en relining.
  • Hållbarhet. En relining som sker med rätt metod och av rätt utförare är hållbar och får en livslängd på närmare 50 år.

Så fungerar en relining

Vad är då en relining och varför ska man välja den lösningen? En relining innebär att man använder sig av de befintliga stammarna och att man inuti dessa gjuter nya stammar av exempelvis epoxiplast. Då den härdar så har man således nya stammar, men detta utan att behöva byta ut de gamla.

Ett stambyte tar tid och kräver ett rejält ingrepp där exempelvis badrumsgolv och väggar måste rivas. En relining är det bästa alternativet - om det bedöms fungera. I vissa fall så är ett stambyte den enda lösningen då skadorna på stammarna kan vara väldigt omfattande.

Anlita oss för en rörinspektion

För att avgöra skicket på stammarna så krävs en initial rörinspektion där vi med hjälp av modern teknik kan se exakt vilka skador som finns - och var de sitter. En rörinspektion utgör alltid startskottet för en relining - eller andra typer av lösningar.

Det senare kan exempelvis innebära ett stamspolning som löser upp stopp och rengör stammarna - eller en rörfräsning där man tar bort rost och beläggningar i rören. Du kan med fördel kontakta oss för en rörinspektion om du vill ha reda på hur stammarna i din villa egentligen mår. Välkommen!

Anlita oss för relining på Lidingö!