Specialister på relining i Nacka

Relining - Fräsning - Rörinspektion

Specialister på relining i Nacka

Relining - Fräsning - Rörinspektion

Relining Nacka - anlita oss för ett professionellt jobb

Välkommen till Mavi Reling AB. Vi är experter på relining och kan hjälpa både fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner med skräddarsydda lösningar inom detta område.

En relining i Nacka är ett kostnadseffektivt - och hållbart - alternativ till ett stambyte och kan utföras i både större fastigheter och i villor. Vi har lång vana och erfarenhet och erbjuder en relining i Nacka till ett pris som tål att jämföras. Anlitar du oss som privatperson så finns det även en möjlighet att dra av en betydande del av den totala kostnaden. Detta tack vare Rot-avdraget.

Misstänker du att rören i ditt hem börjar sjunga på sista versen? Kontakta oss så kommer vi förbi och undersöker saken närmare och, om så krävs, hjälper dig med en professionell relining i Nacka. Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan, men kan givetvis även ringa eller maila. Vi lovar snabb återkoppling. Välkommen!

relining nacka

Rörinspektion innan en relining

Att avloppsrör och vattenledningar har en begränsad livslängd är ingen hemlighet. Kostnaden ifall dessa spricker kan bli väldigt hög och man måste med jämna mellanrum säkerställa att allt är i sin ordning. Ser du att det regelbundet sker en massa stopp i avloppen eller känner att det exempelvis kommer en unken lukt ur avloppsbrunnar så kan detta vara tecken på att något inte är som det ska vara.

Det första steget är då att ringa oss för en rörinspektion. Vi använder oss av avancerade maskiner med kameror som ger oss en bra bild av status och skick på rör och ledningar. Skulle det finnas brister så är nästa steg att erbjuda dig en relining i Nacka och där du får en offert på jobbet. Så fungerar en relining i Nacka

En relining kan ske genom olika metoder. Vanligast är den så kallade strumpmetoden där vi går in i de befintliga rören och ledningarna och placerar in ett foder - en strumpa - som vi sedan härdar genom tryckluft. Oavsett metod så är syftet med relining densamma. Man använder sig av de gamla rören som mall och gjuter nya rör inuti dessa. Vi behärskar alla metoder och vilken typ av relining som bäst lämpar sig är alltid en fråga som baseras på hur pass slitna rören är, hur pass stor system det handlar om

och hur huset ser ut. Vi strävar alltid efter den mest effektiva lösningen - både sett till kostnad och hållbarhet.

Fördelar med en relining i Nacka

Varför ska man då välja att genomföra en relining av stammarna om de inte håller ett gott skick? Vi ger några fördelar med valet:

  • Kostnadseffektivt. En relining i Nacka är avsevärt mycket billigare att genomföra än vad ett stambyte är. Både material och arbetskostnader blir lägre än om du ska byta ut alla stammar.
  • Miljövänligt. En relining innebär en reparation av befintliga stammar och det gör att man också slipper slänga och köpa nytt - vilket alltid är bra för miljön.
  • Snabbt ingrepp. Vid ett stambyte så måste man riva ut exempelvis badrumsväggen för att kunna påbörja bytet. En relining i Nacka innebär att man slipper riva: metoden sker utan rivning och därmed också utan att du behöver lägga pengar på att återställa ditt badrum.
  • Hållbarhet. En relining håller i gott och väl 50 år om rätt metod används och om rätt företag anlitas.

Många goda referenser

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar? En relining innebär en kostnad och det handlar om en investering. Givetvis är det också viktigt att du känner dig trygg med utföraren. Vi har massor av nöjda kunder och referenser som vi gärna sätter dig i kontakt med om du vill få en bättre bild av oss. För dig är referenser en trygghet - för oss är dessa ett kvitto på att vi levererat ett jobb av högsta kvalitet.

Anlita oss för relining i Nacka!