Specialister på relining i Sollentuna

Relining - Fräsning - Rörinspektion

Specialister på relining i Sollentuna

Relining - Fräsning - Rörinspektion

Relining Sollentuna - vi hjälper dig

Välkommen till Mavi Relining AB. Vårt företag är specialister på relining och vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholm med omnejd. Vi har lång erfarenhet och behärskar alla tekniker inom relining.

Det gör att vi alltid kan göra en bedömning om vilken metod som bäst lämpar sig för varje givet uppdrag - och att vi i och med detta också kan erbjuda dig som kund den bästa lösningen för just dina behov och den budget du har. En relining i Sollentuna kan genomföras hos fastighetsägare, BRF:er, hos företag och hemma hos privatpersoner.

Vi arbetar alltid effektivt och med målet att erbjuda våra kunder fackmannamässigt utförda, hållbara resultat till priser som tål att jämföras. Som privatperson kan du använda ditt Rot-avdrag när du väljer oss för en relining i Sollentuna och dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Låter detta intressant?

Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första möte och tittar närmare på hur vi kan hjälpa dig!

relining Sollentuna

Relining Sollentuna - ett mindre ingrepp

Stammarna - de rör och ledningar som löper på insidan av huskroppen - har en begränsad livslängd och måste hållas under kontroll. Skadorna som kan komma som en konsekvens kan bli väldigt höga - och väldigt svåra att komma till bukt med.

Är stammarna i dåligt skick så är en relining i Sollentuna ett riktigt bra alternativ till ett stambyte. Istället för att byta ut rör och ledningar så reparerar man dem inifrån: man använder de gamla stammarna som mall för att - inuti - gjuta nya. Det kan ske med hjälp av exempelvis epoxiplast som härdas med tryckluft. En relining i Sollentuna är ett avsevärt mycket mindre ingrepp än ett stambyte - och som dessutom är billigare.

Relining Sollentuna - vi kontrollerar stammarna

Genom att anlita oss för en rörinspektion så får du tydliga svar kring skicket på dina stammar. Vi går in med avancerad utrustning och kan - via kameror - se om det finns rost, sprickor eller saker som orsakar stopp.

Vi för protokoll och överlämnar ett dokument till dig där alla fel och brister finns nedtecknade. I dokumentet finns även förslag på åtgärder och på en estimerad kostnad för dessa.

Handlar det om stopp så kan det ibland räcka med en rejäl stamspolning där vi, med hjälp av högt tryck och hett vatten, spolar stammarna rena. Handlar det om rost, sprickor och hål så bör man agera och där blir en relining ett riktigt bra alternativ.

Fördelar med en relining i Sollentuna

Här nedan följer några av de fördelar som finns med att välja oss för en relining i Sollentuna:

  • En prisvärd lösning. En relining är billig om man jämför med att helt byta ut stammarna i en villa eller en fastighet.
  • Mindre påverkan. Att bo i en fastighet där ett stambyte ska äga rum är att bo i ett kaos. Byggjobbare, oljud från maskiner, spring i lägenheten och i trapphuset, smuts, avstängd el och avstängt vatten. Listan kan göras längre. En relining är långt ifrån ett lika stort projekt och påverkar inte alls lika mycket.
  • Hållbarhet. En väl utförd relining har en livslängd på närmare 50 år.
  • Miljövänligt. En relining innebär att man inte river ut och kasserar stammarna - man använder dem även fortsättningsvis, men då som överliggande de nya stammarna som gjuts inuti. Det är en bättre lösning för miljö och klimat och ligger helt i linje med de direktiv om återbruk som EU ger.
Anlita oss för relining i Sollentuna!