Specialister på relining i Täby

Relining - Fräsning - Rörinspektion

Specialister på relining i Täby

Relining - Fräsning - Rörinspektion

Relining Täby - anlita oss för en hållbar lösning

Misstänker du att stammarna i ditt hus inte håller den kvalitet du har rätt att förvänta dig? Med vår hjälp kan du få klarhet i den frågan - och även en långsiktig lösning på ett eventuellt problem. Vi är experter på relining och vi kan genomföra projekt hos privatpersoner, hos företag, fastighetsägare och hos BRF:er i Täby.

Genom att välja oss för en relining i Täby så väljer du en erfaren, seriös och skicklig partner som alltid sätter dina behov i första rummet. Vi arbetar effektivt och anpassar metoden för en relining efter hur din fastighet ser ut, hur stammarna löper samt utifrån hur pass omfattande slitage som finns. Med vår hjälp får du ett välmående hus igen.

Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. Välkommen!

relining Täby

Så fungerar en relining

Du har säkerligen hört talas om ett stambyte och säkerligen också hört om vilket stort, krävande och dyrt projekt detta innebär. Att bo i en fastighet där ett stambyte planeras är något som kommer att kräva stora uppoffringar - och detsamma gäller även för dig som villaägare.

En relining i Täby innebär långt ifrån samma uppoffringar. Det handlar om ett projekt som sker effektivt och utan att man behöver riva ut en massa väggar. Grundprincipen är att man använder de befintliga stammarna som en slags mall och där man sedan gjuter in exempelvis epoxiplast i dessa. Då plasten härdar har man sedan nya rör - inuti de befintliga. Det är en relativt ny metod som visat sig ha enorma fördelar och som definitivt bör undersökas närmare av både villa- och fastighetsägare. Fördelar med en relining

Det finns några tydliga fördelar med att välja oss för en relining i Täby och vi tänkte här nedan visa några av dessa - som följer:

  • Prisvärd lösning. En relining är betydligt billigare än att genomföra ett stambyte.
  • Effektiva jobb. Ett stambyte tar lång tid och i synnerhet om det handlar om större fastigheter. En relining sker på en bråkdel av tiden och kräver inte alls samma uppoffringar från de boende.
  • Mindre ingrepp. Ser man till ett stambyte så innebär detta en massa rivande av väggar - och återställande av badrum. Detta behöver man inte göra om man väljer en relining i Täby. Lägre kostnader och ett mindre ingrepp - men ett lika bra resultat och en lika bra effekt.
  • Hållbart. En relining är ett hållbart alternativ där du kan räkna med närmare 50 år innan nya åtgärder krävs.

Vi undersöker genom en rörinspektion

Det första steget är att avgöra om en relining dels är nödvändig - och dels om det handlar om ett bra alternativ. I vissa fall så kan ett stambyte faktiskt vara den enda lösningen. Hur vet man då detta? Vi använder oss av modern teknik där vi går in med kameror i stammarna och i realtid kan följa och göra noteringar kring skick, status och eventuella skador.

Rörinspektion innan en relining i Täby

En rörinspektion ger tydliga svar på antaganden. Misstänker du att dina stammar har problem i och med att det luktar konstigt eller att det sker frekventa stopp så blir en rörinspektion ett måste för att eventuellt bekräfta din misstanke.

Det handlar dessutom om en låg kostnad och det handlar också om något som man bör göra mer regelbundet. Hur har dina stammar klarat av vintern? Finns risk för att rören spricker - eller har de börjat spricka? En rörinspektion ger tydliga svar och en relining i Täby kan sedan lösa problemen.

Anlita oss för relining i Täby!